Horror movie of the week - Recycle

27.04.2014, kl. 16:12 × Horror movie of the week × 0 Kommentarer

Ting-yin, a young novelist, is struggling to come up with a followup to her best-selling trilogy of romance novels. She has not even started on the book yet and her agent has already announced that the next title, The Recycle, will deal with the supernatural.

After drafting her first chapter, she stops and deletes the file from her computer. She then starts seeing strange, unexplainable things and finds that she is experiencing the supernatural events that she described in her novel-to-be.

//Tatt fra wikipedia.

Dette er min all time favoritt skrekk film. Asiaterene vet hvordan de skal lage bra skrekkfilmer hehe. Jeg kjøpte denne ved en tilfeldighet fordi jeg pleier å kjøpe de skrekkfilmene jeg finner i 10 og 20 kroners kurvene når jeg er i Sverige. Fordi det er alltid mye filmer til 10-20 kroner der. Oftes da jeg finner de beste skrekkfilmene jeg har sett. Og denne var så fantastisk bra. Jeg gir den en klar 6'er, uten tvil.

Den har som de fleste andre det typpiske skrekkfilm mønsteret, som man fort forstår etter å ha sett mange skrekkfilmer, men det er mye ved den som gjør det utrolig bra fordi. For de som har litt vanskeligheter med å forstå plottet i filmer er denne kanskje litt vanskelig å forstå. Jeg har flere ganger måtte utmerket ting under veis når jeg har sett denne med venner for at de skal forstå den. Men du får svaret servert på slutten da, men ikke alle som forstår det, for noen sliter litt mer enn andre med å forstå sammenhengen i filmer.

Se resten av horror movie of the week filmene HER.

(0) Kommentarer

Skriv en kommentar her© Designet av Renate Morell

Om meg

18, Øygarden

Metal, kaffe, bøker og horror filmer.

Info

Kamera: Nikon D3100
Facebook: Trykk her
Instagram: Kristinatorsvik

hits