Tegneserier som er til å sikle av

03.04.2014, kl. 20:49 × 2014 × 8 Kommentarer

I hvert fall etter min mening. Jeg har utrolig sær smak (som oftest) innenfor tegneserier, og her kommer noen av mine absolutte favoritter. Noen kan du både se på og lese fordi noen har blitt laget om til tv serier.

Er vell ikke så rart at jeg elsker Nemi? Nemi er en tegneserie som er tegnet og skrevet av Lise Myhre. De kan du få i form av hefter hver måned i de fleste butikker og kiosker over alt i Norge eller i form av bøker som gis ut jevnlig ut over årene. Finnes også mange striper på nett du kan lese.

Bear Nuts er en tegneserie jeg nylig oppdaget, og jeg må innrømme at jeg falt pladask for den med en gang. Det er en utrolig søt tegneseie som tar opp mange viktige temaer, sammtidig som den er kjempemorsom. Du kan lese så og si alle stripene HER (linken er til den aller første posten så kan dere bla dere frem til de i dag, serien må nesten leses i rekkefølge) eller kjøpe de i bokform HER. Men bøkene inneholder ikke de stipene som har kommet ut i år.

Adventure Time er en tegneserie de fleste har hørt om, men ikke så mange er klar over at det faktisk er en tegnserie som blir utgitt i form av hefter og bøker. Jeg har desverre ikke lest noen av heftene eller bøkene fordi de er ganske dyre her i Norge, og har ikke fått sjangsen til å kjøpe dem online enda. Men jeg har sett absolutt alle episodene av TV serien da. Serien han du se HER og bøkene/heftene kan kjøpes blandt annet på Outland her i Norge og veldig mange nettbutikker.

Denne serien er også så utrolig fantastisk. Det er en serie som, akkurat som Adventure time (er foresten samme folkene som har laget denne) finnes både som TV serie og i hefter/bøker. Men i motsetning til Adventure Time som sendes på TV sendes denne kun på youtube hos  CartoonHangover (som foresten også sender mange andre fantastisk bra tegnsererier, som Bee and Puppycat som er en av mine favoritter også, men som kun er en episode av hittil). Du kan se den HER og kjøpe den HER.

Det var fire av mine favoritter, for tiden er det Bear Nuts jeg er hekta på, har ikke lest den ut enda. Eller har ikke lest den så langt den har kommet for å si det slik. Det kommer jo nytt hver uke. Håper dette var hjelpsomt og at dere kanskje fant noen nye favoritter blandt mine favoritter. Har du lest eller sett noen av disse før?

(8) Kommentarer


InoSc

03.04.2014 / 21:16

Elsker Nemi og Eventyrtid! :DPandaCat~<3

03.04.2014 / 21:19

Nemi er en klar favoritt :3 og kjæresten sier at jeg ligner extremt på Nemi i personlighet og ting hun sier og gjør xDidapida kristine

03.04.2014 / 23:21

Aaaah, jeg digger braves warriors ^^Gine Hansen

04.04.2014 / 02:13

Digger Nemi! <3 Har ikke sett Bear Nuts før men det virker som en bra tegneserie <3Galskap

05.04.2014 / 20:07

hahha i såfall må du ha en awesome personlighet!Galskap

05.04.2014 / 20:07

åååh vær min venn pls, nesten ingen har hørt om den xcGalskap

05.04.2014 / 20:07

du burde skjekke den ut!Gine Hansen

11.04.2014 / 12:20

:) i will :)Skriv en kommentar her© Designet av Renate Morell

Om meg

18, Øygarden

Metal, kaffe, bøker og horror filmer.

Info

Kamera: Nikon D3100
Facebook: Trykk her
Instagram: Kristinatorsvik

hits