Alternativt påskeegg

08.04.2014, kl. 21:36 × 2014 × 7 Kommentarer

Har lenge sagt til mamma at jeg ikke vil ha godteri i påskeegget i år siden jeg rett og slett ikke har lyst på det. Vi snakket om at jeg måtte få noe, siden hun ikke syns det er rett at min bror får godteri og jeg ingenting, og vi snakket om ulike alternativer som en cd og lignende. Jeg vet ikke hva det blir til for hun er så utrolig hemmelighetsfull. Vet hun har kjøpt mye godteri til min bror, så vi får se hva jeg får.

Tenkte å gi en liten ide til alternative påskeegg dere kan snakke med deres foreldre om, hvis dere ikke ønsker dere godteri. Er ikke sikkert alle dere feirer påsken på denne måten, men hos oss er det alltid påskeegg.

Shampoo/balsam
En flaske av hver eller bare en av delene kan være et godt alternativ til noe annet å putte i egget. Snakk med foreldrene dine om hvilke typer du bruker eller la dem overaske deg.

Annen kosmetikk
Du kan foreslå sminke, hårfarge, parfyme, hudkremer osv. Alt som dukker opp i hodet ditt, og som ikke er alt for dyrt da. Du vil ikke ruinere foreldrene dine heller, det er tross alt bare et lite påskeegg det er snakk om, tenk på sånn ca hvor mye du ville fått for i godteri til vanlig. 

Frukt og bær
Hvis du vil ha et billig alternativ, et som ikke koster foreldrene dine så mye er frukt og bær en perfekt ting. Det er sundt, godt og med litt vaniljekesam eller youghurt til blir det den perfekte snack.

Album
Du kan se om det finnes noen billige album fra favoritt band/artistene dine og foreslå noen av dem, så kan foreldrene dine fritt velge mellom dem og overaske deg.

Penger
Denne er jo litt kjedelig da, men spesielt hvis du har søsken så kan du jo spørre foreldrene dine om du heller kan få pengene de ville brukt på godteri. Da kan de gi deg den summen søsknene dine fikk godterier for i kontanter.

(7) Kommentarer


Nina Kalland

08.04.2014 / 21:37

Kul blogg!Galskap

08.04.2014 / 21:37

Nina Kalland: Takker og bukker!Isabelle Nilsen

08.04.2014 / 21:54

Smarte alternativ! Kanskje jeg skal snakke med mamma om dette siden jeg ikke er helt på godteri fronten lengre! :)Asbjörnsdottir -

09.04.2014 / 10:01

Vi brukte ofte å få egg av besteforeldra våre før, men når vi er over tjue år begge to, tror jeg nok de dropper det i år! Gode tips, fordi! Kanskje jeg skal fikse et egg til typen :)Galskap

09.04.2014 / 10:54

Asbjörnsdottir: Det var jo en god ide! Fin liten overaskelse det :DGalskap

09.04.2014 / 10:55

Isabelle Nilsen: Det er jo en lur ide :D Fortell gjerne hva du fikk om du får noe alternativt i år :D


Mange gode tips her!

Personlig ville eg heller fått ett slikt påskeegg, enn ett fylt med snopesaker ;)Skriv en kommentar her© Designet av Renate Morell

Om meg

18, Øygarden

Metal, kaffe, bøker og horror filmer.

Info

Kamera: Nikon D3100
Facebook: Trykk her
Instagram: Kristinatorsvik

hits