Jeg vil, jeg vil, men jeg får det ikke til

16.05.2015, kl. 12:13 × 2015 × 0 Kommentarer

Vil så utrolig mye blogge fast igjen. Som sagt tidligere elsker jeg å skrive, det er noe jeg alltid har likt (jublet hver gang vi skulle skrive stil på barneskolen og har like mye glede av det nå på vgs også), men jeg finner ikke på fine, relevante ting (som andre har interesse av å lese) ofte nok. Føler det blir for lite å blogge en gang i måneden. Folk glemmer helt bort at jeg eksisterer da. Og det er jo trist for jeg vil jo ha feedback på det jeg skriver, hvis ikke hadde jeg ikke laget en offentlig blogg.

Jeg skal prøve å bli flinkere til å skrive "annmedelser" (type horror movie of the week greier) og dele spennende ting med dere som jeg oppdager i min hverdag. Kan ikke love noe storblogging de neste ukene da, for som veldig mange andre ungdommer i Norge kom jeg opp i skriftlig eksamen. Jeg personlig er utrolig lettet, for det minsker sansynligheten for å komme opp i ting jeg virkelig ikke vil opp i. Men vil jo gjøre det bra da, så dagene fremover går veldig mye til øving frem mot det.

Slenger med et bilde fra turen vår til Høyskolen i Bergen med trykk og foto klassen der vi lekte oss med ulike komposisjoner.

(0) Kommentarer

Skriv en kommentar her© Designet av Renate Morell

Om meg

18, Øygarden

Metal, kaffe, bøker og horror filmer.

Info

Kamera: Nikon D3100
Facebook: Trykk her
Instagram: Kristinatorsvik

hits