Rekordregn

17.05.2015, kl. 21:31 × 2015 × 2 Kommentarer

I mine 10 år i korps har jeg aldri gruet meg så mye til å spille i toget. Væremeldingene har kun vert fulle av utrolig dårlige prognoser og jeg var forberedt på et skikkelig ruskevær i dag. For oss som spiller instrumenter som går oppover føles det som å spille under vann for instrumentet er full av vann til en hver tid. Men til meg og alle andres store overaskelse holdt været seg bra nesten hele dagen. Vi rakk akkurat å komme oss i bilen og kjøre fra en øy til den andre da været slo inn, heldigvis stoppet det igjen før vi skulle gå i tog nummer to og holdt seg slik til dagen nesten var ferdig.

Nå er feiringen på skolen ferdig, bunaden er hengt pent opp, de forferdelige bunadskoene er pakket godt ned med resten av skoene jeg skjeldent bruker og 17. mai notene ligger og hviler til neste år. Så blir det eksamensøving resten av dagen, sitter klar med en stor kopp kaffe og hele pulten full av bøker så dette må gå bra. Litt trist å måtte avslutte feiringen med en gang pga. eksamen, men det blir utrolig deilig når jeg er ferdig og vet jeg har øvd godt.

Dette innlegget skulle blitt publisert for mange timer siden, men hadde problemer med nettet av en eller annen grunn. Beklager.


Har desverre ikke fått tatt noen bilder med 17 mai tema i år, men har mange med musikktema og de går jo litt i hverandre.

(2) Kommentarer


Marcela Constanza

17.05.2015 / 21:36

Gratulere med dagen <3Galskap

17.05.2015 / 21:52

Marcela Constanza: Takk det samme! :DSkriv en kommentar her© Designet av Renate Morell

Om meg

18, Øygarden

Metal, kaffe, bøker og horror filmer.

Info

Kamera: Nikon D3100
Facebook: Trykk her
Instagram: Kristinatorsvik

hits