Ting jeg skammer meg over - musikk

31.05.2015, kl. 11:44 × Skam × 0 Kommentarer

Ble inspirert av et TV program jeg så for litt siden, så fant ut jeg skulle begynne med ting jeg skammer meg over. Dette er hverdagslige ting som egentlig er lett å gjøre noe med, men som man ikke gjør, enten av prinsipp, latskap eller mangel på tid. Denne gangen har jeg valgt en musikk edition.


Jeg skammer meg over det faktum at jeg aldri gikk på NMF sine sommerleirer når jeg var yngre.
Kunne ha utviklet meg musikalsk på en helt annen måte og vert på et helt annet nivå da, for jeg tror, nei vet at sommerleirene kunne lært meg mye og gitt meg en annen selvtillitt når jeg spiller.  

Jeg skammer meg over at jeg ikke hører mer på gode gamle band.
Band som Bon Jovi, Deep Purple, Motley Crue osv. Elsker egentlig slike gode gamle hard rock og metal band, men hører utrolig lite på det i forhold til hva jeg burde. Det skal endres. 

Jeg skammer meg over hvor lite bandhistorie jeg kjenner til.
Blir stadig overasket over hvor lite jeg vet om mange band, flere folk sier ting som de tror jeg vet men som er helt nytt og overaskende for meg. Må lære meg å lese meg mer opp på historien til band jeg finner. 

Jeg skammer meg over hvor få lokale konserter jeg går på.
Gjør som de fleste andre, går for det meste bare på store konserter med kjente band. Men det finnes så mye bra musikk der ute, spilt av lokale musikere som ikke har blitt kjent enda. Det er så utrolig vanskelig å vite når slike konserter er, går på de venner spiller på, men det stopper liksom der.

Jeg skammer meg over hvor lite annlegget blir brukt.
Liker egentlig best å kjøpe album og spille dem på annlegget, men med spotify og slike programmer er det utrolig lett å bare sette på en spilleliste. 

Jeg skammer meg over at jeg skammer meg over guilty pleasures.
Hvorfor skal vi skamme oss over ting vi liker? Det er egentlig utrolig teit, men jeg gjør det fortsatt. Som de fleste andre rundt meg. 

(0) Kommentarer

Skriv en kommentar her© Designet av Renate Morell

Om meg

18, Øygarden

Metal, kaffe, bøker og horror filmer.

Info

Kamera: Nikon D3100
Facebook: Trykk her
Instagram: Kristinatorsvik

hits