500px

27.05.2015, kl. 18:05 × Foto × 0 Kommentarer

Er det noen her som elsker sider som tubmblr, weheartit, instagram osv? Jeg kan i hvert fall med hånden på hjerte si at jeg gjør det, elsker å se vakre bilder tatt av andre mennesker, det gir meg så utrolig mye inspirasjon. Men på disse sidene deles det så mye mer enn bare bilder folk tar selv, folk deler tekster, videoer, quotes, dårlige webcam/mobil selfies og alt mulig. 

Jeg har alltid ønsket en side, lignende disse andre sidene, der fotografer og andre kan dele vakre bilder i skikkelig kvalitet og for en stund siden fant jeg nettopp dette. Siden heter 500px og er en side der man kan dele fotografier, få tilbakemeldinger, følge andre fotografer og amatør fotografer, like og lagre bilder og sist men ikke minst, du kan selge dine egne bilder og kjøpe trykk av andres bilder.

En liten smakebit fra siden, dette er den delen av siden som heter explore, hvor du kan finne siste nytt fra et knippe utvalg av fotografer. I og med at dette bildet inneholder flere bilder fra ulike fotografer er det mulig jeg tar det ned senere, pga copyright. Men hvis dere finner noe her dere liker må dere gjerne registrere dere og følge dem, følger selv fler av disse faktisk.

Her ser dere hvordan "min side" delen fungerer. Jeg har ikke rukket å laste opp noe eller likt mange bilder enda, fordi jeg har fokusert så mye på eksamen og sånt. Har ikke rukket å legge til et profilbilde en gang hehe. Men følg meg gjerne fordi, så ser dere når jeg laster opp noe.

(0) Kommentarer

Skriv en kommentar her© Designet av Renate Morell

Om meg

18, Øygarden

Metal, kaffe, bøker og horror filmer.

Info

Kamera: Nikon D3100
Facebook: Trykk her
Instagram: Kristinatorsvik

hits