Minecraft kake

07.07.2014, kl. 17:27 × 2014 × 10 Kommentarer

For en liten stund siden konfirmerte min bror seg, og jeg hadde urolig lyst å lage kake til ham. Måtte lage noe som representerte ham så klart, og har utrolig lenge hatt lyst å prøve ut denne minecraft kaken. Lagde også rice krispies formet som creepers, har lenge hatt lyst å lage disse også. Ble utrolig fornøyd med det endelige resultatet, selv om den ikke ble helt perfekt.

Fikk inspirasjonen fra diverse youtube videoer og satte sammen min egen kombinasjon. Hvis noen av dere skulle ønske dere oppskriften på det forskjellige så legg igjen en kommentar. Tenkte jeg kanskje skulle lage et innlegg på både kaka og creeper kakene med oppskrifter og hele pakka.

(10) Kommentarer

Pause

29.04.2014, kl. 18:35 × 2014 × 4 Kommentarer

Er så utrolig mye som foregår med skole og lignende for tiden, så jeg tar meg en vellfortjent pause. Både jeg og helt sikkert dere også merker at jeg ikke klarer å opprettholde bloggen.

(4) Kommentarer

Spyro: enter the dragonfly

13.04.2014, kl. 22:24 × 2014 × 6 Kommentarer

Spyro var halve barndommen min, elsket spesielt "year of the dragon" som var det 3 (tror jeg) spillet som kom ut. Det var for playstation en faktisk. Her om dagen kjøpte jeg et spill jeg ikke hadde som heter "Enter the dragonfly" og er til playstation 2. Aner ikke hvor i rekken det kommer, altså hvilke nummer det er. Jeg satte meg ned og begynte å spille så snart jeg kom hjem og har nesten ikke forlatt huset mitt siden, alle barndomsminnene bare kom spurtende tilbake. For et fantastisk spill! Hvis du ikke spilte spyro når du var mindre har du gått glipp av noe stort, du burde virkelig ta det igjen nå haha!

Pleide du også å spille Spyro når du var mindre? Spiller du det fortsatt?

(6) Kommentarer

Alternativt påskeegg

08.04.2014, kl. 21:36 × 2014 × 7 Kommentarer

Har lenge sagt til mamma at jeg ikke vil ha godteri i påskeegget i år siden jeg rett og slett ikke har lyst på det. Vi snakket om at jeg måtte få noe, siden hun ikke syns det er rett at min bror får godteri og jeg ingenting, og vi snakket om ulike alternativer som en cd og lignende. Jeg vet ikke hva det blir til for hun er så utrolig hemmelighetsfull. Vet hun har kjøpt mye godteri til min bror, så vi får se hva jeg får.

Tenkte å gi en liten ide til alternative påskeegg dere kan snakke med deres foreldre om, hvis dere ikke ønsker dere godteri. Er ikke sikkert alle dere feirer påsken på denne måten, men hos oss er det alltid påskeegg.

Shampoo/balsam
En flaske av hver eller bare en av delene kan være et godt alternativ til noe annet å putte i egget. Snakk med foreldrene dine om hvilke typer du bruker eller la dem overaske deg.

Annen kosmetikk
Du kan foreslå sminke, hårfarge, parfyme, hudkremer osv. Alt som dukker opp i hodet ditt, og som ikke er alt for dyrt da. Du vil ikke ruinere foreldrene dine heller, det er tross alt bare et lite påskeegg det er snakk om, tenk på sånn ca hvor mye du ville fått for i godteri til vanlig. 

Frukt og bær
Hvis du vil ha et billig alternativ, et som ikke koster foreldrene dine så mye er frukt og bær en perfekt ting. Det er sundt, godt og med litt vaniljekesam eller youghurt til blir det den perfekte snack.

Album
Du kan se om det finnes noen billige album fra favoritt band/artistene dine og foreslå noen av dem, så kan foreldrene dine fritt velge mellom dem og overaske deg.

Penger
Denne er jo litt kjedelig da, men spesielt hvis du har søsken så kan du jo spørre foreldrene dine om du heller kan få pengene de ville brukt på godteri. Da kan de gi deg den summen søsknene dine fikk godterier for i kontanter.

(7) Kommentarer

Dave Grohl - Advice to Aspiring Musicians

08.04.2014, kl. 18:41 × 2014 × 0 Kommentarer

(0) Kommentarer

Tegneserier som er til å sikle av

03.04.2014, kl. 20:49 × 2014 × 8 Kommentarer

I hvert fall etter min mening. Jeg har utrolig sær smak (som oftest) innenfor tegneserier, og her kommer noen av mine absolutte favoritter. Noen kan du både se på og lese fordi noen har blitt laget om til tv serier.

Er vell ikke så rart at jeg elsker Nemi? Nemi er en tegneserie som er tegnet og skrevet av Lise Myhre. De kan du få i form av hefter hver måned i de fleste butikker og kiosker over alt i Norge eller i form av bøker som gis ut jevnlig ut over årene. Finnes også mange striper på nett du kan lese.

Bear Nuts er en tegneserie jeg nylig oppdaget, og jeg må innrømme at jeg falt pladask for den med en gang. Det er en utrolig søt tegneseie som tar opp mange viktige temaer, sammtidig som den er kjempemorsom. Du kan lese så og si alle stripene HER (linken er til den aller første posten så kan dere bla dere frem til de i dag, serien må nesten leses i rekkefølge) eller kjøpe de i bokform HER. Men bøkene inneholder ikke de stipene som har kommet ut i år.

Adventure Time er en tegneserie de fleste har hørt om, men ikke så mange er klar over at det faktisk er en tegnserie som blir utgitt i form av hefter og bøker. Jeg har desverre ikke lest noen av heftene eller bøkene fordi de er ganske dyre her i Norge, og har ikke fått sjangsen til å kjøpe dem online enda. Men jeg har sett absolutt alle episodene av TV serien da. Serien han du se HER og bøkene/heftene kan kjøpes blandt annet på Outland her i Norge og veldig mange nettbutikker.

Denne serien er også så utrolig fantastisk. Det er en serie som, akkurat som Adventure time (er foresten samme folkene som har laget denne) finnes både som TV serie og i hefter/bøker. Men i motsetning til Adventure Time som sendes på TV sendes denne kun på youtube hos  CartoonHangover (som foresten også sender mange andre fantastisk bra tegnsererier, som Bee and Puppycat som er en av mine favoritter også, men som kun er en episode av hittil). Du kan se den HER og kjøpe den HER.

Det var fire av mine favoritter, for tiden er det Bear Nuts jeg er hekta på, har ikke lest den ut enda. Eller har ikke lest den så langt den har kommet for å si det slik. Det kommer jo nytt hver uke. Håper dette var hjelpsomt og at dere kanskje fant noen nye favoritter blandt mine favoritter. Har du lest eller sett noen av disse før?

(8) Kommentarer

Spar penger OG redd dyr!

02.04.2014, kl. 22:24 × 2014 × 5 Kommentarer

Start Shop har gått inn i en avtale med dyrevernalliansen som gjør at de donnerer 1 krone til dyrevern for hver 3 krone du bruker på nettbutikker som nelly, zalando osv. Men for å gi disse pengene må du registrere deg HER. Det tar det omtrent 10 sekunder å lage en bruker, eneste informasjonen de krever er epost, så du kan føle deg helt trygg. Ved hjelp av rabattkoder og lignende vil det bli registrert hva du handler for.

Men det stopper ikke her! Start Shop fungerer nemmelig slik at for det første får du 10% rabatt på utrolig mange nettbutikker og for det andre får du 7% av pengene du handler for igjen av dem i form av forhåndsbetalte visa kort eller gavekort av ulike slag. Så alt i alt får du 17% rabatt av å handle på nett, sammtidig som hver 3 krone går til å redde dyr. Hvor fantastisk er ikke det? Jeg nølte ikke et sekund med å registrere meg, mest for å støtte dyrevernalliansen, men også fordi det er en veldig god deal. Igjen, det tar dere 10 sekunder å registrere dere HER. Du kan også trykke på bildet for å komme til registrerings siden.


Har du registrert deg, eller skal du gjøre det nå? Bare å trykke på bildet over og skrive inn epost!

(5) Kommentarer

Om meg

18, Øygarden

Metal, kaffe, bøker og horror filmer.

Info

Kamera: Nikon D3100
Facebook: Trykk her
Instagram: Kristinatorsvik

hits