Divine moments of pain

20.05.2015, kl. 15:04 × 2015 × 0 Kommentarer

På instagram og tumblr finner du en bruker kalt @divinemomentsofpain og jeg må si at dette er en av verdens mest fantastiske mennesker. Jeg har fulgt denne mannen i utrolig lang tid og drømmer meg stadig vekk i kunstverkene hans. Han er en tatovør som til saglig hører til i Sverige og han gjør noen helt utrolige tatoveringer. Per dags dato er han min favorittatovør. En dag vil jeg ha æren av å si at jeg har blitt tatovert av ham, bare vent.

(0) Kommentarer

Rekordregn

17.05.2015, kl. 21:31 × 2015 × 2 Kommentarer

I mine 10 år i korps har jeg aldri gruet meg så mye til å spille i toget. Væremeldingene har kun vert fulle av utrolig dårlige prognoser og jeg var forberedt på et skikkelig ruskevær i dag. For oss som spiller instrumenter som går oppover føles det som å spille under vann for instrumentet er full av vann til en hver tid. Men til meg og alle andres store overaskelse holdt været seg bra nesten hele dagen. Vi rakk akkurat å komme oss i bilen og kjøre fra en øy til den andre da været slo inn, heldigvis stoppet det igjen før vi skulle gå i tog nummer to og holdt seg slik til dagen nesten var ferdig.

Nå er feiringen på skolen ferdig, bunaden er hengt pent opp, de forferdelige bunadskoene er pakket godt ned med resten av skoene jeg skjeldent bruker og 17. mai notene ligger og hviler til neste år. Så blir det eksamensøving resten av dagen, sitter klar med en stor kopp kaffe og hele pulten full av bøker så dette må gå bra. Litt trist å måtte avslutte feiringen med en gang pga. eksamen, men det blir utrolig deilig når jeg er ferdig og vet jeg har øvd godt.

Dette innlegget skulle blitt publisert for mange timer siden, men hadde problemer med nettet av en eller annen grunn. Beklager.


Har desverre ikke fått tatt noen bilder med 17 mai tema i år, men har mange med musikktema og de går jo litt i hverandre.

(2) Kommentarer

Jeg vil, jeg vil, men jeg får det ikke til

16.05.2015, kl. 12:13 × 2015 × 0 Kommentarer

Vil så utrolig mye blogge fast igjen. Som sagt tidligere elsker jeg å skrive, det er noe jeg alltid har likt (jublet hver gang vi skulle skrive stil på barneskolen og har like mye glede av det nå på vgs også), men jeg finner ikke på fine, relevante ting (som andre har interesse av å lese) ofte nok. Føler det blir for lite å blogge en gang i måneden. Folk glemmer helt bort at jeg eksisterer da. Og det er jo trist for jeg vil jo ha feedback på det jeg skriver, hvis ikke hadde jeg ikke laget en offentlig blogg.

Jeg skal prøve å bli flinkere til å skrive "annmedelser" (type horror movie of the week greier) og dele spennende ting med dere som jeg oppdager i min hverdag. Kan ikke love noe storblogging de neste ukene da, for som veldig mange andre ungdommer i Norge kom jeg opp i skriftlig eksamen. Jeg personlig er utrolig lettet, for det minsker sansynligheten for å komme opp i ting jeg virkelig ikke vil opp i. Men vil jo gjøre det bra da, så dagene fremover går veldig mye til øving frem mot det.

Slenger med et bilde fra turen vår til Høyskolen i Bergen med trykk og foto klassen der vi lekte oss med ulike komposisjoner.

(0) Kommentarer

Følg meg på sosiale medier

03.02.2015, kl. 13:16 × 2015 × 1 Kommentar

Tidligere la jeg ut instagramen min (dere finner det HER) og vil gjerne dele bloggens facebook side med dere også. Der legger jeg ut alle nye innlegg og eventuelle andre ting hvis det skulle være noen viktige nyheter og lignende anngående bloggen. Facebook siden heter det samme som bloggen og dere finner den HER eller i sidemenyen til venstre.

(1) Kommentar

The empty pickle jar - a lesson on life

02.02.2015, kl. 11:17 × 2015 × 0 Kommentarer

 

(0) Kommentarer

Forandring fryder, eller hva?

01.02.2015, kl. 00:10 × 2015 × 2 Kommentarer

Jeg fant ut etter mye om og men at nå var det på tide å bytte ut det gamle designet. Jeg var utrolig glad i det gamle, men noe i kodingen gjorde at bloggen lastet utrolig sent inn. Og dette begynte å bli plagsomt for både meg og andre, det ble nesten en byrde å forhåndsvise innleggene mine før jeg publiserte dem. Så nå starter jeg på nytt med et nytt design.

Liker det nye utrolig godt, eneste som er litt trist er at dette har en større bredde enn det gamle, så jeg er avhengig av større bilder. Så de gamle innleggene blir nå seende litt ufulstendige ut pga det. Beklager dette så mye, skal prøve å fikse på de som lar seg fikses, men ikke alle bildene er mulig å gjøres større pga. jeg ikke har orginalfilen tilgengelig.

Screenshot av det gamle designet. Det passet meg og bloggen utrolig bra, er utrolig trist at det var denne dumme feilen i kodingen.

(2) Kommentarer

Jakten på det perfekte tema

31.01.2015, kl. 20:08 × 2015 × 0 Kommentarer

Jeg føler veldig for å begynne å blogge igjen. Jeg er jo utrolig glad i å skrive. Omtrent hver dag sitter jeg og tenker "åå så gøy det hadde vert å kunne skrive blogginnlegg hver eneste dag!" MEN så kommer veggen. Jeg har ingen inspirasjon.

Hvorfor har jeg ingen inspirasjon? Jeg tror det henger litt sammen med at jeg selv syns det blir utrolig kjedelig å lese innlegg som "I dag dro jeg på kino med Kari og Per Nordmann og vi så Taken 3. Det var supergøy!" med en hel haug med bilder fra dagen, gjerne med mobilkvalitet. Jeg vil ikke være en av de bloggerne.

Jeg har lyst å finne et tema jeg kan skrive om lenge, som ikke blir kjedelig og skikkelig dratt ut i lengden. Men igjen kommer spørmålet alle bloggere stiller seg selv minst en gang i "bloggkarieren". Hva skal jeg skrive om? Musikk? Filmer? Serier? Mat? Valgene er så mange, men blir det kjedelig i lengden om jeg blogger om det? Vil jeg gå lei etter et par uker og gå tilbake til den kjedelige hverdagsbloggingen? Jeg vet ikke. Men fra nå av skal jeg sette i gang en "jakt" etter noe gøy å skrive om. Noe spennende for meg og alle dere som tilfeldigvis eller bevist trykker dere inn på bloggen.

(0) Kommentarer

Om meg

18, Øygarden

Metal, kaffe, bøker og horror filmer.

Info

Kamera: Nikon D3100
Facebook: Trykk her
Instagram: Kristinatorsvik

hits