Forandring fryder, eller hva?

01.02.2015, kl. 00:10 × 2015 × 2 Kommentarer

Jeg fant ut etter mye om og men at nå var det på tide å bytte ut det gamle designet. Jeg var utrolig glad i det gamle, men noe i kodingen gjorde at bloggen lastet utrolig sent inn. Og dette begynte å bli plagsomt for både meg og andre, det ble nesten en byrde å forhåndsvise innleggene mine før jeg publiserte dem. Så nå starter jeg på nytt med et nytt design.

Liker det nye utrolig godt, eneste som er litt trist er at dette har en større bredde enn det gamle, så jeg er avhengig av større bilder. Så de gamle innleggene blir nå seende litt ufulstendige ut pga det. Beklager dette så mye, skal prøve å fikse på de som lar seg fikses, men ikke alle bildene er mulig å gjøres større pga. jeg ikke har orginalfilen tilgengelig.

Screenshot av det gamle designet. Det passet meg og bloggen utrolig bra, er utrolig trist at det var denne dumme feilen i kodingen.

(2) Kommentarer

Jakten på det perfekte tema

31.01.2015, kl. 20:08 × 2015 × 0 Kommentarer

Jeg føler veldig for å begynne å blogge igjen. Jeg er jo utrolig glad i å skrive. Omtrent hver dag sitter jeg og tenker "åå så gøy det hadde vert å kunne skrive blogginnlegg hver eneste dag!" MEN så kommer veggen. Jeg har ingen inspirasjon.

Hvorfor har jeg ingen inspirasjon? Jeg tror det henger litt sammen med at jeg selv syns det blir utrolig kjedelig å lese innlegg som "I dag dro jeg på kino med Kari og Per Nordmann og vi så Taken 3. Det var supergøy!" med en hel haug med bilder fra dagen, gjerne med mobilkvalitet. Jeg vil ikke være en av de bloggerne.

Jeg har lyst å finne et tema jeg kan skrive om lenge, som ikke blir kjedelig og skikkelig dratt ut i lengden. Men igjen kommer spørmålet alle bloggere stiller seg selv minst en gang i "bloggkarieren". Hva skal jeg skrive om? Musikk? Filmer? Serier? Mat? Valgene er så mange, men blir det kjedelig i lengden om jeg blogger om det? Vil jeg gå lei etter et par uker og gå tilbake til den kjedelige hverdagsbloggingen? Jeg vet ikke. Men fra nå av skal jeg sette i gang en "jakt" etter noe gøy å skrive om. Noe spennende for meg og alle dere som tilfeldigvis eller bevist trykker dere inn på bloggen.

(0) Kommentarer

Om meg

18, Øygarden

Metal, kaffe, bøker og horror filmer.

Info

Kamera: Nikon D3100
Facebook: Trykk her
Instagram: Kristinatorsvik

hits