Å tøye grensene

05.02.2015, kl. 21:49 × Foto × 2 Kommentarer

Dette er et bilde jeg tok til min prøveeksamen i foto delen av trykk og foto faget. Bildet fremstiller en gutt som røyker bak et skjul på skolen, og temaet jeg valgte var "å tøye grensene". Ville dele dette med dere fordi jeg syns det formidler budskapet og likte fargene i det, til tross for at deler, desverre, ble utbrendt og slikt. Men det er smådetaljer med tanke på hvor lite vi hadde hatt om diverse ting i faget da vi hadde denne eksamenen.

(2) Kommentarer

Følg meg på sosiale medier

03.02.2015, kl. 13:16 × 2015 × 1 Kommentar

Tidligere la jeg ut instagramen min (dere finner det HER) og vil gjerne dele bloggens facebook side med dere også. Der legger jeg ut alle nye innlegg og eventuelle andre ting hvis det skulle være noen viktige nyheter og lignende anngående bloggen. Facebook siden heter det samme som bloggen og dere finner den HER eller i sidemenyen til venstre.

(1) Kommentar

The empty pickle jar - a lesson on life

02.02.2015, kl. 11:17 × 2015 × 0 Kommentarer

 

(0) Kommentarer

Instagram - @kristinatorsvik

01.02.2015, kl. 17:43 × Foto × 4 Kommentarer

Er det noe jeg virkelig er aktiv på så er det instagram. Prøver å oppdatere ofte, men hver dag blir det desverre ikke alltid. Jeg er stadig på utkikk etter nye motiver jeg kan ta bilder av og legge ut. Her ser dere en liten samling av bilder jeg har tatt. Alle bildene er tatt av meg med mindre noe annet er oppført.

Hvis du vil skjekke den ut på nett kan du trykke på instagramnavnet mitt her: @kristinatorsvik eller på bildet nedenfor. Følg meg gjerne! Kanskje jeg følger tilbake hvis jeg liker det du legger ut, men følger desverre ikke alle som følger meg.

(4) Kommentarer

Skoleoppgave - lysgrafitti

01.02.2015, kl. 13:21 × Foto × 6 Kommentarer

Vi hadde en oppgave i foto der oppgaven rett og slett ba oss om å male med lys. Det var en utrolig spennende oppgave og er helt klart noe jeg vil prøve igjen senere. Fremgangsmåten var også utrolig enkel, og det krever nesten ingenting.

Alt du trenger er en lyskilde, kamera, deg selv og et mørkt rom eller uteplass. Så må du bare prøve deg frem med ulik ISO, lukkertid og blenderåpning. For det er forskjellig hva som passer for lyskilden og rommet du står i. Men en god plass å starte kan være noe rundt ISO 100, lukkertid 15 eller 20 og blender 16.

Så er det bare og la fantasien ta overhånd og begynne å svinge lyset frem og tilbake og i alle retninger og prøve på et mønster til kameraet er ferdig å ta bildet. Dette kan ta 15 sekunder +/- alt etter hvilke lukkertid du valgte.

(6) Kommentarer

Om meg

18, Øygarden

Metal, kaffe, bøker og horror filmer.

Info

Kamera: Nikon D3100
Facebook: Trykk her
Instagram: Kristinatorsvik

hits