Horror movie of the week - Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles

30.03.2014, kl. 15:05 × Horror movie of the week × 0 Kommentarer

Tenkte siden jeg har sett en del horror filmer og har en liten samling av dem så skulle jeg ha "Horror movie of the week" akkuratt som jeg har med anime. Håper dette er noe som faller i smak.

In modern-day San Francisco, reporter Daniel Molloy interviews Louis de Pointe du Lac, who claims to be a vampire.

Louis begins by describing his transformation into a vampire in Spanish Louisiana in 1791, at age 24, by the vampire Lestat de Lioncourt. Louis suffered from a death wish following the deaths of his wife and child; Lestat offered Louis the death he craved, but Louis asks to live instead. Lestat turns Louis and teaches him how to live as a vampire. As part of his education, Lestat informs Louis that some vampires, as an extension of the 'Dark Gift' of vampirism, can develop the capacity to read the thoughts of others. At first, Louis rebels against hurting humans, drinking animal blood instead. He finally succumbs and kills his faithful house slave Yvette. Guilt ridden, he tries to kill himself by setting fire to his house; but Lestat rescues him and they flee.

//Tatt fra wikipedia (tok ikke alt fordi det var så langt).


Denne filmen er fantastisk. Den er så romantisk, ikke i sånn klissete kjærlighet romantisk, men sånn gammeldags, mystisk romantisk. Jeg ga sikkert ingen mening nå, jeg er veldig dårlig på forklaringer. Om dere ser den så kanskje dere finner ut hva jeg mener. Alle er så pene i de gammeldagse klærene sine mens de går rundt på natten og drikker fra random mennesker. Jeg elsker hvordan den er laget. Selv om den hadde verdens tristete snupunkt (se den og forstå) så er den fortsatt fantastisk. Jeg ville gitt den en klar 6'er <3

(0) Kommentarer

Anime of the week - Death Note

20.03.2014, kl. 23:19 × Anime of the week × 7 Kommentarer

Har bestemt meg for å ha "Anime of the week" hver uke, der jeg annbefaler en ny anime hver gang. Så dette på en blogg (husker ikke hvilken så kan ikke gi deg creds, unnskyld) og tenkte at dette var en morsom idee som jeg ville prøve ut. Siden jeg er kjempedårlig til å forklare stjeler jeg bare det wikipedia eller sidene jeg ser det på har skrevet om dem, så det vil stå på engelsk. Denne ukens anime er Death Note. 

Light Yagami is an intelligent young adult who resents all things evil. He also wishes to end crime in the world and create a utopia in which he reigns supreme. His life undergoes a drastic change when he discovers the Death Note, a notebook that contains five written instructions:

  • The human whose name is written in this notebook shall die. 
  • This notebook will not take effect unless the writer has the subject's face in their mind when writing his/her name. Therefore, people sharing the same name will not be affected. 
  • If the cause of death is written within 40 seconds of writing the person's name, it will happen. 
  • If the cause of death is not specified, the person will simply die of a heart attack. 
  • After writing the cause of death, the details of the death should be written in the next 6 minutes and 40 seconds.

Denne animen er den andre animen jeg så (utenom pokemon, avatar osv når jeg var liten) og den er fortsatt en av mine store favoritter. Den er utrolig bra, og jeg kan ikke beskrive med ord hvor fantastisk den er. Jeg gir den terningkast 6 <3 Den inneholder en del død og slikt, men den er ikke så gale, så etter min mening passer den for de fra 11-12 år og oppover. Du kan se den HER.

(7) Kommentarer

Hail The Apocalypse

18.03.2014, kl. 20:43 × Musikk × 2 Kommentarer

Glemte å publisere dette i går. YES! Har ventet lenge på noe nytt fra Avatar. De avslørte for litt siden at de kommer med nytt album med samme navn som denne sangen, og da viste jeg at de kom til å publisere en ny sang snart. Elsker hvordan musikkvideoen er laget. Liker stumfilm konseptet kjempegodt, gjorde musikkvideoen utrolig underholdende.

(2) Kommentarer

Om meg

18, Øygarden

Metal, kaffe, bøker og horror filmer.

Info

Kamera: Nikon D3100
Facebook: Trykk her
Instagram: Kristinatorsvik

hits