Pause

29.04.2014, kl. 18:35 × 2014 × 4 Kommentarer

Er så utrolig mye som foregår med skole og lignende for tiden, så jeg tar meg en vellfortjent pause. Både jeg og helt sikkert dere også merker at jeg ikke klarer å opprettholde bloggen.

(4) Kommentarer

Horror movie of the week - Recycle

27.04.2014, kl. 16:12 × Horror movie of the week × 0 Kommentarer

Ting-yin, a young novelist, is struggling to come up with a followup to her best-selling trilogy of romance novels. She has not even started on the book yet and her agent has already announced that the next title, The Recycle, will deal with the supernatural.

After drafting her first chapter, she stops and deletes the file from her computer. She then starts seeing strange, unexplainable things and finds that she is experiencing the supernatural events that she described in her novel-to-be.

//Tatt fra wikipedia.

Dette er min all time favoritt skrekk film. Asiaterene vet hvordan de skal lage bra skrekkfilmer hehe. Jeg kjøpte denne ved en tilfeldighet fordi jeg pleier å kjøpe de skrekkfilmene jeg finner i 10 og 20 kroners kurvene når jeg er i Sverige. Fordi det er alltid mye filmer til 10-20 kroner der. Oftes da jeg finner de beste skrekkfilmene jeg har sett. Og denne var så fantastisk bra. Jeg gir den en klar 6'er, uten tvil.

Den har som de fleste andre det typpiske skrekkfilm mønsteret, som man fort forstår etter å ha sett mange skrekkfilmer, men det er mye ved den som gjør det utrolig bra fordi. For de som har litt vanskeligheter med å forstå plottet i filmer er denne kanskje litt vanskelig å forstå. Jeg har flere ganger måtte utmerket ting under veis når jeg har sett denne med venner for at de skal forstå den. Men du får svaret servert på slutten da, men ikke alle som forstår det, for noen sliter litt mer enn andre med å forstå sammenhengen i filmer.

Se resten av horror movie of the week filmene HER.

(0) Kommentarer

Anime of the week - Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiru (Uraboku)

21.04.2014, kl. 21:14 × Anime of the week × 2 Kommentarer

Sakurai Yuki is a teenager with a mysterious power. He was abandoned at birth near the Asahi orphanage. Because of that event, Yuki strives for independence. He hates being a burden to anyone near him, but at the same time, he is afraid of being left alone. Moreover, ever since he can remember, he has had a strange ability that when he touches others, he can feel their emotion. Unable to control it, he's often made insensitive blunders in the past. He later meets a mysterious yet beautiful stranger who saves his life, but for some reason he feels like he's met before. While death looms and his ability gets stronger and stronger, a man who claims to be his older brother suddenly appears. What will Yuki do when he learns the truth?

//Tatt fra Wikipedia.


Uraboku (den blir bare forkortet til Uraboku) er en fantastisk anime. Jeg forelsket meg helt i denne animen. Forklaringen tatt fra Wikipedia var kanskje litt dårlig, den sier egentlig ikke så mye om selve animen. Jeg vil helt klart gi denne en 6'er. Annbefales på det sterkeste. Kanskje dere burde søke opp trailer eller noe sånt for å bedre se hva den handler om, sien forklaringen var litt dårlig. Du kan se animen HER hvis den virket gøy. 

Se resten av "anime of the week" animene >>HER<<.


(2) Kommentarer

Horror movie of the week - House on haunted hill (1959)

17.04.2014, kl. 17:55 × Horror movie of the week × 2 Kommentarer

Eccentric millionaire Frederick Loren invites five people to a "party" he is throwing for his fourth wife, Annabelle, in an allegedly haunted house he has rented, promising to give them each $10,000 with the stipulation that they must stay the entire night in the house after the doors are locked at midnight.

Arriving late at night in separate funeral cars with a hearse leading the procession, Loren's guests are told the rules of the party, and each is given a .45 caliber pistol for protection. Forced to attend the party, Loren's wife tries to warn the guests that her husband is psychotic, causing them to be very suspicious of him.

//Tatt fra wikipedia


Dette er, som dere ser i overskriften, en veldig gammel film. Grunnen til årstallet i overskriften er fordi det senere har blitt laget en annen film i samme navn. Det er egentlig en svart hvitt film, men den ble gitt ut i farger for noen år siden. Jeg har faktis to versjoner av den, en i svart hvitt og en i farger. Det er en bra klassiker, men den er ikke for dem som liker nyere filmer med superbra kvalitet og laget med et høyt budsjett. For denne filmen er ikke en slik film. Men til å være så gammel syns jeg den er utrolig bra. Gir den terningkast 4.

Se resten av Horror movie of the week filmene HER.

(2) Kommentarer

Utrolig god og sunn gelé?

16.04.2014, kl. 15:35 × Oppskrifter × 8 Kommentarer

Nå som det er påske er det jo mye god mat og snacks ute og går, men hva stopper dere fra å lage den litt sunnere? Jeg har brukt denne oppskriften et par ganger nå for å lage en sunn og ikke minst utrolig god gelé, og alt du trenger er litt fun saft, gelatin og vann i springen! Lettere blir det ikke!

Du vil trenge dette:
- 2 dl fun saft (hvilke som helst, alt etter din smak)
- 8 dl vann
- 10 ts gelatinpulver (eller 10 gelatinplater hvis du foretrekker det)

Fremgangsmåte:
Det første du gjør er å ta 10 ts gelatinpulver sammen med 1 dl av vannet i en panne. Varm det opp og rør godt helt til all gelatinen har løst seg opp i vannet. Så tar du platen av varmen og heller i resten av vannet og saften. Rør godt en gang til og hell dem i valgfrie beholdere. Enten en stor eller mange små, størrelsen har ikke noe å si. Legg geléen så i kjøleskapet i 3-6 timer eller du kan la den stå over natten. Hele blandingen tilsvarer omtrent 60 kalorier, så dette er gelé du kan spise mye av med god samvittighet!

Morsome serveringstips
Hvis du vil lage morro gelé kan du for eksempel putte i noen dråper konditorfarge sammtidig med saften og resten av vannet, du kan gjerne dele blandingen opp også og lage flere ulike farger. Hvis du vil legge de lag på lag må du la den første fargen kjøle seg ned et par timer i kjøleskapet før du putter den andre fargen oppå, ellers vil de bare blande seg sammen.

Du kan også legge dem i isbitformer av silikon, som du kan få i så og si alle mulige morsome former. En annen morro ting du kan gjøre er å ta en apelsin, dele den i to fra topp til bunn og grave ut innmaten med en skje. Så tar du geleblandingen din og fyller oppi skallet, og når disse har kjølt seg ned noen timer skjærer du den opp som du ville gjort med en vanlig appelsin og vips! En morro twist på den vanlige kjedelige geléen i skål. 

(8) Kommentarer

Anime of the week - Tegami Bachi Letter Bee

14.04.2014, kl. 18:46 × Anime of the week × 1 Kommentar

The story takes place in AmberGround, a land of perpetual night only partly illuminated by an artificial sun. Lag Seeing is a newly-minted delivery boy, called a "Letter Bee", who worked at the Bee Hive delivery service), with his Dingo, Niche, and her "pet", Steak, travelling with him. As a Letter Bee, Lag's job is to deliver letters and packages from town to town while avoiding AmberGround's deadliest hazard?Gaichuu, giant armoured insects who attempt to feed off the "heart" that reside within these letters and packages.

When Lag was very young, his mother was kidnapped by men from AmberGround's capital of Akatsuki. He was sent as a "delivery" to his aunt thanks to Gauche Suede, who Lag started to idolize and was inspired to become a Letter Bee. But as Lag becomes a Letter Bee, he is informed that Gauche has disappeared; at the same time, a resistance movement called "Reverse" begins stealing letters from travelling Bees.

//Tatt fra Wikipedia

Denne animen er fantastisk. Det er en anime jeg så ganske tidlig, altså ganske i beggynnelsen når jeg begynte å se anime, men den er fortsatt en stor favoritt som jeg gjerne vil se en gang til. Den passer for de fleste aldre og har ikke så veldig mye scener i seg som er upassende for de litt mindre. Jeg gir den en klar 6'er <3 Foresten tenkte jeg at jeg skulle begynne å linke til hvor dere kan se de forskjellige også, siden mange ikke vet om så mange sider. Så vil redigere på de jeg allerede har laget sånn at de er linket om dere vil ta en titt <3 Denne kan dere se HER.

Se resten av "anime of the week" animene >>HER<<.

(1) Kommentar

Spyro: enter the dragonfly

13.04.2014, kl. 22:24 × 2014 × 6 Kommentarer

Spyro var halve barndommen min, elsket spesielt "year of the dragon" som var det 3 (tror jeg) spillet som kom ut. Det var for playstation en faktisk. Her om dagen kjøpte jeg et spill jeg ikke hadde som heter "Enter the dragonfly" og er til playstation 2. Aner ikke hvor i rekken det kommer, altså hvilke nummer det er. Jeg satte meg ned og begynte å spille så snart jeg kom hjem og har nesten ikke forlatt huset mitt siden, alle barndomsminnene bare kom spurtende tilbake. For et fantastisk spill! Hvis du ikke spilte spyro når du var mindre har du gått glipp av noe stort, du burde virkelig ta det igjen nå haha!

Pleide du også å spille Spyro når du var mindre? Spiller du det fortsatt?

(6) Kommentarer

Alternativt påskeegg

08.04.2014, kl. 21:36 × 2014 × 7 Kommentarer

Har lenge sagt til mamma at jeg ikke vil ha godteri i påskeegget i år siden jeg rett og slett ikke har lyst på det. Vi snakket om at jeg måtte få noe, siden hun ikke syns det er rett at min bror får godteri og jeg ingenting, og vi snakket om ulike alternativer som en cd og lignende. Jeg vet ikke hva det blir til for hun er så utrolig hemmelighetsfull. Vet hun har kjøpt mye godteri til min bror, så vi får se hva jeg får.

Tenkte å gi en liten ide til alternative påskeegg dere kan snakke med deres foreldre om, hvis dere ikke ønsker dere godteri. Er ikke sikkert alle dere feirer påsken på denne måten, men hos oss er det alltid påskeegg.

Shampoo/balsam
En flaske av hver eller bare en av delene kan være et godt alternativ til noe annet å putte i egget. Snakk med foreldrene dine om hvilke typer du bruker eller la dem overaske deg.

Annen kosmetikk
Du kan foreslå sminke, hårfarge, parfyme, hudkremer osv. Alt som dukker opp i hodet ditt, og som ikke er alt for dyrt da. Du vil ikke ruinere foreldrene dine heller, det er tross alt bare et lite påskeegg det er snakk om, tenk på sånn ca hvor mye du ville fått for i godteri til vanlig. 

Frukt og bær
Hvis du vil ha et billig alternativ, et som ikke koster foreldrene dine så mye er frukt og bær en perfekt ting. Det er sundt, godt og med litt vaniljekesam eller youghurt til blir det den perfekte snack.

Album
Du kan se om det finnes noen billige album fra favoritt band/artistene dine og foreslå noen av dem, så kan foreldrene dine fritt velge mellom dem og overaske deg.

Penger
Denne er jo litt kjedelig da, men spesielt hvis du har søsken så kan du jo spørre foreldrene dine om du heller kan få pengene de ville brukt på godteri. Da kan de gi deg den summen søsknene dine fikk godterier for i kontanter.

(7) Kommentarer

Dave Grohl - Advice to Aspiring Musicians

08.04.2014, kl. 18:41 × 2014 × 0 Kommentarer

(0) Kommentarer

Horror movie of the week - Hannibal Rising

07.04.2014, kl. 13:11 × Horror movie of the week × 5 Kommentarer

I «Hannibal Rising» møter vi en åtte år gammel Hannibal Lecter og ser hans barndom og oppvekst i det tidligere Sovjetunionen, nærmere bestemt Litauen. Under andre verdenskrig rømmer familien hans, som er adlige, til en jakthytte de har i nærheten av slottet hvor de bor. Mot slutten av krigen dør de voksne i en ulykke og kun Hannibal og hans søster Mischa overlever. Like etter dukker det opp nazi-vennlige plyndrere som overtar hytten og tar søsknene til fange. Med seg har de også en annen ung gutt som de stenger inne i låven sammen med søsknene. Da de ikke finner noe mat bestemmer de seg for å ty til kannibalisme og spiser den unge gutten de har med seg. Senere bestemmer de seg også for å spise Mishca, og Hannibal blir vitne til at de drar Mishca ut av låven, mens han febrilsk prøver å holde fast i henne. Hannibal besvimer i det de slår ham i hodet, samtidig som han hører at de dreper Mischa med en øks.

//Tatt fra den norske wikipediaen fordi den beskrev den bedre enn den engelske.

Denne filmen kan ikke beskriver skikkelig med ord. Gaspard er bare så fantastisk i denne filmen, meg og venninna mi satt og fangirla gjennom hele, spesielt da han bluka til den lille jenta. Denne filmen er altså om livet til Hannibal før, hvodan han ble slik han ble, hva som gjorde det slik. Den er en helt fantastisk film, kan ikke finne noe dårlig med den. Elsker måten den er laget på, elsker historien, elsker skuespillerene, elsker alt. Og det er umulig å ikke få litt medlidenhet til Hannibal, serriøst. Gir den er soleklar 6'er. Merker nesten alle filmene jeg skriver om får det, men det er fordi jeg tar favorittene mine først hehe.

(5) Kommentarer

Tegneserier som er til å sikle av

03.04.2014, kl. 20:49 × 2014 × 8 Kommentarer

I hvert fall etter min mening. Jeg har utrolig sær smak (som oftest) innenfor tegneserier, og her kommer noen av mine absolutte favoritter. Noen kan du både se på og lese fordi noen har blitt laget om til tv serier.

Er vell ikke så rart at jeg elsker Nemi? Nemi er en tegneserie som er tegnet og skrevet av Lise Myhre. De kan du få i form av hefter hver måned i de fleste butikker og kiosker over alt i Norge eller i form av bøker som gis ut jevnlig ut over årene. Finnes også mange striper på nett du kan lese.

Bear Nuts er en tegneserie jeg nylig oppdaget, og jeg må innrømme at jeg falt pladask for den med en gang. Det er en utrolig søt tegneseie som tar opp mange viktige temaer, sammtidig som den er kjempemorsom. Du kan lese så og si alle stripene HER (linken er til den aller første posten så kan dere bla dere frem til de i dag, serien må nesten leses i rekkefølge) eller kjøpe de i bokform HER. Men bøkene inneholder ikke de stipene som har kommet ut i år.

Adventure Time er en tegneserie de fleste har hørt om, men ikke så mange er klar over at det faktisk er en tegnserie som blir utgitt i form av hefter og bøker. Jeg har desverre ikke lest noen av heftene eller bøkene fordi de er ganske dyre her i Norge, og har ikke fått sjangsen til å kjøpe dem online enda. Men jeg har sett absolutt alle episodene av TV serien da. Serien han du se HER og bøkene/heftene kan kjøpes blandt annet på Outland her i Norge og veldig mange nettbutikker.

Denne serien er også så utrolig fantastisk. Det er en serie som, akkurat som Adventure time (er foresten samme folkene som har laget denne) finnes både som TV serie og i hefter/bøker. Men i motsetning til Adventure Time som sendes på TV sendes denne kun på youtube hos  CartoonHangover (som foresten også sender mange andre fantastisk bra tegnsererier, som Bee and Puppycat som er en av mine favoritter også, men som kun er en episode av hittil). Du kan se den HER og kjøpe den HER.

Det var fire av mine favoritter, for tiden er det Bear Nuts jeg er hekta på, har ikke lest den ut enda. Eller har ikke lest den så langt den har kommet for å si det slik. Det kommer jo nytt hver uke. Håper dette var hjelpsomt og at dere kanskje fant noen nye favoritter blandt mine favoritter. Har du lest eller sett noen av disse før?

(8) Kommentarer

Spar penger OG redd dyr!

02.04.2014, kl. 22:24 × 2014 × 5 Kommentarer

Start Shop har gått inn i en avtale med dyrevernalliansen som gjør at de donnerer 1 krone til dyrevern for hver 3 krone du bruker på nettbutikker som nelly, zalando osv. Men for å gi disse pengene må du registrere deg HER. Det tar det omtrent 10 sekunder å lage en bruker, eneste informasjonen de krever er epost, så du kan føle deg helt trygg. Ved hjelp av rabattkoder og lignende vil det bli registrert hva du handler for.

Men det stopper ikke her! Start Shop fungerer nemmelig slik at for det første får du 10% rabatt på utrolig mange nettbutikker og for det andre får du 7% av pengene du handler for igjen av dem i form av forhåndsbetalte visa kort eller gavekort av ulike slag. Så alt i alt får du 17% rabatt av å handle på nett, sammtidig som hver 3 krone går til å redde dyr. Hvor fantastisk er ikke det? Jeg nølte ikke et sekund med å registrere meg, mest for å støtte dyrevernalliansen, men også fordi det er en veldig god deal. Igjen, det tar dere 10 sekunder å registrere dere HER. Du kan også trykke på bildet for å komme til registrerings siden.


Har du registrert deg, eller skal du gjøre det nå? Bare å trykke på bildet over og skrive inn epost!

(5) Kommentarer

Beat Down and Broken

02.04.2014, kl. 20:56 × Musikk × 3 Kommentarer

Disse fantastisk talentfulle og ikke minst utrolig hyggelige gutta har endelig fått publisert sin aller første musikkvideo! Hør, se og nyt folkens! Bandet heter Radioactive og er fra en ganske liten plass utenfor Bergen kalt Askøy, som er rett over "fjorden" fra her jeg bor. Jeg syns i hvert fall muskkvieoen ble utrolig bra! Blir kjempespennende å se hva som skjer videre med disse gutta! De kommer til å nå langt en dag, nevner det bare.

Hvis du ser veldig nøye etter kan du til og med få øye på meg og to av mine beste venner blandt publikum der. Dere som fulgte meg på den andre bloggen husker kanskje det at jeg nevnte noe med at vi 3 var statister i en musikkvideo, og ja dere gjettet riktig, det er denne.

(3) Kommentarer

Om meg

18, Øygarden

Metal, kaffe, bøker og horror filmer.

Info

Kamera: Nikon D3100
Facebook: Trykk her
Instagram: Kristinatorsvik

hits