Ting jeg skammer meg over - musikk

31.05.2015, kl. 11:44 × Skam × 0 Kommentarer

Ble inspirert av et TV program jeg så for litt siden, så fant ut jeg skulle begynne med ting jeg skammer meg over. Dette er hverdagslige ting som egentlig er lett å gjøre noe med, men som man ikke gjør, enten av prinsipp, latskap eller mangel på tid. Denne gangen har jeg valgt en musikk edition.


Jeg skammer meg over det faktum at jeg aldri gikk på NMF sine sommerleirer når jeg var yngre.
Kunne ha utviklet meg musikalsk på en helt annen måte og vert på et helt annet nivå da, for jeg tror, nei vet at sommerleirene kunne lært meg mye og gitt meg en annen selvtillitt når jeg spiller.  

Jeg skammer meg over at jeg ikke hører mer på gode gamle band.
Band som Bon Jovi, Deep Purple, Motley Crue osv. Elsker egentlig slike gode gamle hard rock og metal band, men hører utrolig lite på det i forhold til hva jeg burde. Det skal endres. 

Jeg skammer meg over hvor lite bandhistorie jeg kjenner til.
Blir stadig overasket over hvor lite jeg vet om mange band, flere folk sier ting som de tror jeg vet men som er helt nytt og overaskende for meg. Må lære meg å lese meg mer opp på historien til band jeg finner. 

Jeg skammer meg over hvor få lokale konserter jeg går på.
Gjør som de fleste andre, går for det meste bare på store konserter med kjente band. Men det finnes så mye bra musikk der ute, spilt av lokale musikere som ikke har blitt kjent enda. Det er så utrolig vanskelig å vite når slike konserter er, går på de venner spiller på, men det stopper liksom der.

Jeg skammer meg over hvor lite annlegget blir brukt.
Liker egentlig best å kjøpe album og spille dem på annlegget, men med spotify og slike programmer er det utrolig lett å bare sette på en spilleliste. 

Jeg skammer meg over at jeg skammer meg over guilty pleasures.
Hvorfor skal vi skamme oss over ting vi liker? Det er egentlig utrolig teit, men jeg gjør det fortsatt. Som de fleste andre rundt meg. 

(0) Kommentarer

500px

27.05.2015, kl. 18:05 × Foto × 0 Kommentarer

Er det noen her som elsker sider som tubmblr, weheartit, instagram osv? Jeg kan i hvert fall med hånden på hjerte si at jeg gjør det, elsker å se vakre bilder tatt av andre mennesker, det gir meg så utrolig mye inspirasjon. Men på disse sidene deles det så mye mer enn bare bilder folk tar selv, folk deler tekster, videoer, quotes, dårlige webcam/mobil selfies og alt mulig. 

Jeg har alltid ønsket en side, lignende disse andre sidene, der fotografer og andre kan dele vakre bilder i skikkelig kvalitet og for en stund siden fant jeg nettopp dette. Siden heter 500px og er en side der man kan dele fotografier, få tilbakemeldinger, følge andre fotografer og amatør fotografer, like og lagre bilder og sist men ikke minst, du kan selge dine egne bilder og kjøpe trykk av andres bilder.

En liten smakebit fra siden, dette er den delen av siden som heter explore, hvor du kan finne siste nytt fra et knippe utvalg av fotografer. I og med at dette bildet inneholder flere bilder fra ulike fotografer er det mulig jeg tar det ned senere, pga copyright. Men hvis dere finner noe her dere liker må dere gjerne registrere dere og følge dem, følger selv fler av disse faktisk.

Her ser dere hvordan "min side" delen fungerer. Jeg har ikke rukket å laste opp noe eller likt mange bilder enda, fordi jeg har fokusert så mye på eksamen og sånt. Har ikke rukket å legge til et profilbilde en gang hehe. Men følg meg gjerne fordi, så ser dere når jeg laster opp noe.

(0) Kommentarer

Divine moments of pain

20.05.2015, kl. 15:04 × 2015 × 0 Kommentarer

På instagram og tumblr finner du en bruker kalt @divinemomentsofpain og jeg må si at dette er en av verdens mest fantastiske mennesker. Jeg har fulgt denne mannen i utrolig lang tid og drømmer meg stadig vekk i kunstverkene hans. Han er en tatovør som til saglig hører til i Sverige og han gjør noen helt utrolige tatoveringer. Per dags dato er han min favorittatovør. En dag vil jeg ha æren av å si at jeg har blitt tatovert av ham, bare vent.

(0) Kommentarer

Det er tid for inspirasjon

18.05.2015, kl. 14:36 × Inspirasjon × 4 Kommentarer

Bare meg som føler meg utrolig inspirert for tiden? Jeg tror det er været som gjør det. Når det er fint ute blir jeg utrolig inspirert til å gjøre alt mulig. For tiden har jeg blitt utrolig inspirert innenfor kunst, spesielt tegning og det er utrolig herlig. Det er endelig vår!

(4) Kommentarer

Rekordregn

17.05.2015, kl. 21:31 × 2015 × 2 Kommentarer

I mine 10 år i korps har jeg aldri gruet meg så mye til å spille i toget. Væremeldingene har kun vert fulle av utrolig dårlige prognoser og jeg var forberedt på et skikkelig ruskevær i dag. For oss som spiller instrumenter som går oppover føles det som å spille under vann for instrumentet er full av vann til en hver tid. Men til meg og alle andres store overaskelse holdt været seg bra nesten hele dagen. Vi rakk akkurat å komme oss i bilen og kjøre fra en øy til den andre da været slo inn, heldigvis stoppet det igjen før vi skulle gå i tog nummer to og holdt seg slik til dagen nesten var ferdig.

Nå er feiringen på skolen ferdig, bunaden er hengt pent opp, de forferdelige bunadskoene er pakket godt ned med resten av skoene jeg skjeldent bruker og 17. mai notene ligger og hviler til neste år. Så blir det eksamensøving resten av dagen, sitter klar med en stor kopp kaffe og hele pulten full av bøker så dette må gå bra. Litt trist å måtte avslutte feiringen med en gang pga. eksamen, men det blir utrolig deilig når jeg er ferdig og vet jeg har øvd godt.

Dette innlegget skulle blitt publisert for mange timer siden, men hadde problemer med nettet av en eller annen grunn. Beklager.


Har desverre ikke fått tatt noen bilder med 17 mai tema i år, men har mange med musikktema og de går jo litt i hverandre.

(2) Kommentarer

Jeg vil, jeg vil, men jeg får det ikke til

16.05.2015, kl. 12:13 × 2015 × 0 Kommentarer

Vil så utrolig mye blogge fast igjen. Som sagt tidligere elsker jeg å skrive, det er noe jeg alltid har likt (jublet hver gang vi skulle skrive stil på barneskolen og har like mye glede av det nå på vgs også), men jeg finner ikke på fine, relevante ting (som andre har interesse av å lese) ofte nok. Føler det blir for lite å blogge en gang i måneden. Folk glemmer helt bort at jeg eksisterer da. Og det er jo trist for jeg vil jo ha feedback på det jeg skriver, hvis ikke hadde jeg ikke laget en offentlig blogg.

Jeg skal prøve å bli flinkere til å skrive "annmedelser" (type horror movie of the week greier) og dele spennende ting med dere som jeg oppdager i min hverdag. Kan ikke love noe storblogging de neste ukene da, for som veldig mange andre ungdommer i Norge kom jeg opp i skriftlig eksamen. Jeg personlig er utrolig lettet, for det minsker sansynligheten for å komme opp i ting jeg virkelig ikke vil opp i. Men vil jo gjøre det bra da, så dagene fremover går veldig mye til øving frem mot det.

Slenger med et bilde fra turen vår til Høyskolen i Bergen med trykk og foto klassen der vi lekte oss med ulike komposisjoner.

(0) Kommentarer

Om meg

18, Øygarden

Metal, kaffe, bøker og horror filmer.

Info

Kamera: Nikon D3100
Facebook: Trykk her
Instagram: Kristinatorsvik

hits