Baketips - havremel

07.07.2014, kl. 18:57 × Oppskrifter × 1 Kommentar

Ikke alle har havremel i skapet til en hver tid, men mange av oss har havregryn. Du kan enkelt lage ditt egent havremel ved hjelp av en stavmikser, en kopp og litt havregryn. Det er faktisk så enkelt som at du legger litt gryn i koppen og kutter det med stavmikseren, tar bare et minutt og du har finmalt havremel der i koppen. Jeg annbefaler ikke å ta så mye havregryn om gangen i og med at det lett kan fyke litt over kanten på koppen hvis du har for mye i. 

Havremel er fint å bruke i for eksempel havrepannekaker og diverse kakeoppskrifter.

(1) Kommentar

Minecraft kake

07.07.2014, kl. 17:27 × 2014 × 10 Kommentarer

For en liten stund siden konfirmerte min bror seg, og jeg hadde urolig lyst å lage kake til ham. Måtte lage noe som representerte ham så klart, og har utrolig lenge hatt lyst å prøve ut denne minecraft kaken. Lagde også rice krispies formet som creepers, har lenge hatt lyst å lage disse også. Ble utrolig fornøyd med det endelige resultatet, selv om den ikke ble helt perfekt.

Fikk inspirasjonen fra diverse youtube videoer og satte sammen min egen kombinasjon. Hvis noen av dere skulle ønske dere oppskriften på det forskjellige så legg igjen en kommentar. Tenkte jeg kanskje skulle lage et innlegg på både kaka og creeper kakene med oppskrifter og hele pakka.

(10) Kommentarer

Om meg

18, Øygarden

Metal, kaffe, bøker og horror filmer.

Info

Kamera: Nikon D3100
Facebook: Trykk her
Instagram: Kristinatorsvik

hits