Beat Down and Broken

02.04.2014, kl. 20:56 × Musikk × 3 Kommentarer

Disse fantastisk talentfulle og ikke minst utrolig hyggelige gutta har endelig fått publisert sin aller første musikkvideo! Hør, se og nyt folkens! Bandet heter Radioactive og er fra en ganske liten plass utenfor Bergen kalt Askøy, som er rett over "fjorden" fra her jeg bor. Jeg syns i hvert fall muskkvieoen ble utrolig bra! Blir kjempespennende å se hva som skjer videre med disse gutta! De kommer til å nå langt en dag, nevner det bare.

Hvis du ser veldig nøye etter kan du til og med få øye på meg og to av mine beste venner blandt publikum der. Dere som fulgte meg på den andre bloggen husker kanskje det at jeg nevnte noe med at vi 3 var statister i en musikkvideo, og ja dere gjettet riktig, det er denne.

(3) Kommentarer

Hail The Apocalypse

18.03.2014, kl. 20:43 × Musikk × 2 Kommentarer

Glemte å publisere dette i går. YES! Har ventet lenge på noe nytt fra Avatar. De avslørte for litt siden at de kommer med nytt album med samme navn som denne sangen, og da viste jeg at de kom til å publisere en ny sang snart. Elsker hvordan musikkvideoen er laget. Liker stumfilm konseptet kjempegodt, gjorde musikkvideoen utrolig underholdende.

(2) Kommentarer

Om meg

18, Øygarden

Metal, kaffe, bøker og horror filmer.

Info

Kamera: Nikon D3100
Facebook: Trykk her
Instagram: Kristinatorsvik

hits